Monteur / medewerker technische dienst

Houd je van afwisselende werkzaamheden, word je blij van water en de rivier? Dan is werken in de wereld van Zand en Grind echt iets voor jou.

Bij de bedrijven die aangesloten zijn in dit project voeren we diverse werkzaamheden op   mechanisch/werktuigbouwkundig vlak uit. Denk aan het repareren, reviseren, herstellen en aanpassen van onderdelen voor (drijvende) installaties. Daarnaast is op onze baggerinstallaties altijd plek voor een enthousiaste teamspeler die niet bang is om verantwoordelijk te zijn voor het voeden van de drijvende verwerkingsinstallatie. Je moet wel tegen een stootje kunnen, je werkt voornamelijk buiten in weer en wind. 

Over de werkgevers 
Werken bij een van de aangesloten werkgevers in de wereld van Zand en Grind betekent veelal werken in de MKB sector of een familiebedrijf. Kenmerkend aan deze werkgevers is dat zij vaak al lang bestaan en een hele geschiedenis hebben in deze wereld, verder kenmerken ze zich onder andere in: korte lijnen, een ‘wij’ gevoel door de organisatie heen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, open communicatie en no-nonsense. 

Jouw kwaliteiten
We zoeken naar mensen met een technische achtergrond in opleiding of ervaring. Heb je nog weinig ervaring, maar wel een relevante (bijv. elektrisch of mechanisch) technische opleiding? Geen probleem; we leren je alles. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • rekening houdt met de instructies én het naleven van de veiligheidsvoorschriften
  • de handen uit je mouwen steekt
  • flexibel, collegiaal en besluitvaardig bent
  • in bezit bent van een vaarbewijs (geen harde eis)

Stap in de wereld van Zand en Grind
We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van jouw unieke profiel, opleiding en werkervaring. We verwelkomen je in ons team dat zich kenmerkt als open, eerlijk, één waarop je kunt bouwen, maar waar ook ruimte is voor een (goede) grap. We vragen af en toe beschikbaar te zijn op een zaterdag voor het uitvoeren van onderhoud of het draaien van productie.