Machinist

Houd je van afwisselende werkzaamheden, word je blij van water en de rivier? Dan is werken in de wereld van Zand en Grind echt iets voor jou.

Want waar zand en grind wordt gewonnen, zullen deze Bouwgrondstoffen ook moeten worden verplaatst om ervoor te zorgen dat ze op de juiste plek terecht komen. Dit doen we veelal door het gebruik van kranen en loaders. Dit houdt in dat jij de kraan of loader van binnen en buiten kent en hier de hele dag mee in de weer bent. Een kraan wordt gebruikt om een schip vol grondstoffen leeg te maken of een leeg schip te vullen. Loaders worden met name gebruikt om vrachtwagens vol te gooien met grondstoffen.

Uiteraard moet je voor deze werkzaamheden een rijbewijs B hebben.  

Over de werkgevers 
Werken bij een van de aangesloten werkgevers in de wereld van Zand en Grind betekent veelal werken in de MKB sector of een familiebedrijf. Kenmerkend aan deze werkgevers is dat zij vaak al lang bestaan en een hele geschiedenis hebben in deze wereld, verder kenmerken ze zich onder andere in: korte lijnen, een ‘wij’ gevoel door de organisatie heen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, open communicatie en no-nonsense. 

Jouw kwaliteiten
We zoeken naar mensen met een doorzettersmentaliteit. Geen ervaring met het besturen van een loader of kraan? Geen probleem; we leren je alles. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • rekening houdt met de instructies én het naleven van de veiligheidsvoorschriften
  • de handen uit je mouwen steekt
  • flexibel, collegiaal en besluitvaardig bent

Stap in de wereld van Zand en Grind
We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van jouw unieke profiel, opleiding en werkervaring. We verwelkomen je in ons team dat zich kenmerkt als open, eerlijk, één waarop je kunt bouwen, maar waar ook ruimte is voor een (goede) grap. We vragen af en toe beschikbaar te zijn op een zaterdag.